Ga in gesprek met je stakeholders

De dialoog aangaan is de volgende stap in onze stakeholder reis. Je maatschappelijk verhaal zet aan tot denken. Je hebt dilemma’s benoemd. Maar maatschappelijke vraagstukken los je samen op. Dat begint met een inhoudelijke dialoog met je stakeholders.

Ga in gesprek met je stakeholders

Reputatie Designers beschikt over de expertise, de tooling en het netwerk om de stakeholderdialoog van jouw organisatie te faciliteren. Wij geloven in het belang van deze dialoog. Dat gesprek mag scherp zijn. Uiteindelijk wil je weten wie in jouw verhaal geloven en wie niet. En je wilt weten welke volgende stap je kunt zetten en met wie je dat kunt doen. Welke bedrijven, belangengroepen, NGO’s, politici, wetenschappers, studenten, groeperingen, overheidsinstanties (etc.) steunen jouw verhaal? Als je de dialoog aangaat, kom je erachter! Zo kun je aan duurzame relaties bouwen en creëer je draagvlak voor jouw visie.

Reputatie Designers helpt je met de inhoud, de opzet, de communicatie, de uitvoering en het vastleggen van je stakeholderdialoog. In elke vorm. Van kennissessie tot conferentie en huiskamergesprek, we helpen je om je stakeholdermanagement op professionele manier structureel in te richten. Daarmee maak je impact. En maken we impact aantoonbaar.  

contact

Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op!